image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7

Η τεχνική μας εταιρία «ΔΟΜΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» ασχολείται από  το 1969 μέχρι σήμερα, με επιτυχία, με  την  μελέτη & την κατασκευή κατοικιών, καταστημάτων, εργοστασίων, Super Market και λοιπών οικοδομικών έργων.

Το βασικό μας αντικείμενο είναι, οι αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες, η σκοπιμότητα επενδύσεων, οι επιθεωρήσεις κτιρίων, οι πιστοποιημένες εκτιμήσεις ακινήτων, οι αγοραπωλησίες οικοπέδων, οι ανακατασκευές και οι ανακαινίσεις - ενεργειακές αναβαθμίσεις υφιστάμενων κτιρίων, τα ενεργειακά πιστοποιητικά, οι τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, οι Βεβαιώσεις του Ν. 4178/2013 για μεταβίβαση ακινήτων και φυσικά οι κατασκευές και πωλήσεις διαμερισμάτων, καταστημάτων και κατοικιών.

Διαθέτουμε προς πώληση ή ενοικίαση έτοιμα και υπό κατασκευή αστικά και περιαστικά διαμερίσματα, μεζονέτες, καταστήματα καθώς και οικόπεδα ιδιοκτησίας μας. Προσπαθούμε να έχουμε καλή ποιότητα και καλή σχέση με τον αγοραστή. Μπορούμε να πιστώσουμε τους πελάτες μας, τμήμα του τιμήματος αγοράς, άτοκα, επί πενταετία.

Το επιστημονικό προσωπικό του Τεχνικού μας Γραφείου, που αποτελείται από δύο Αρχιτέκτονες, δύο Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφο, Μηχανολόγο, Οικονομολόγο καθώς και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας μπορούν να σας προτείνουν το καλύτερο για οποιοδήποτε οικονομοτεχνικό θέμα σας απασχολεί, όπως (δωρεάν) γνώμη, μελέτη, επίβλεψη, επιλογή υλικών και εργολάβων και κατασκευή.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Γαλλίας 58 - Γαμβέτα, Βόλος 38221

Τηλέφωνα : 24210.38617, 24210.39508, 24210.35839

eMail : info@domikipapageorgiou.gr